0725 728 301

L-J = 08:00 - 16:30 | Vi = 08:00 - 14:00

ADIS Bacău își concentrează zi de zi eforturile în scopul de a avea un județ mai curat și un mediu de trai mai sănătos pentru fiecare băcăuan.

Un impact semnificativ în această direcție, îl are educația cetățenilor pentru a dezvolta obiceiuri bune în ceea ce privește colectarea selectivă a deșeurilor în containerele dedicate fiecărei categorii de deșeuri și depozitarea acestora doar în spațiile special amenajate. Doar respectând aceste reguli, putem reuși să valorificăm deșeurile prin reciclare, să protejăm mediul în care trăim noi și copii noștri și să transformăm Bacăul într-un județ curat salubrizat, de care să fim cu toții mândri.

Sprijinul și implicarea ta sunt esențiale în acest demers și, mai mult, poți participa activ devenind VOLUNTAR în campaniile noastre. Dacă disponibilitatea și moltivația te îndeamnă și dacă ai împlinit 18 ani, completează FORMULARUL DE ÎNSCRIERE alăturat și înregistrează-te!

Completează formularul de
înscriere pentru voluntari

Vom răsplăti voluntarii implicați în campaniile de educare și conștientizare prin documente oficiale (adeverințe, diplome de participare, certificat de voluntar, scrisori de recomandare ș.a.).

Datele furnizate prin completarea formularului, vor fi folosite doar de către ADIS și nu vor fi furnizate terților sau făcute publice. În baza potrivirii cu campaniile pe care le vom organiza, conform detaliilor și disponibilității furnizate , te vom contacta.