0725 728 301

L-J = 08:00 - 16:30 | Vi = 08:00 - 14:00

Activitate

Explorează campaniile, evenimentele, comunicările, vizitele pe teren și rapoartele ADIS Bacău în această secțiune și află cum contribuim la îmbunătățirea gestionării deșeurilor și salubrizării în Bacău.

Obiectiv
Gestionarea serviciilor de colectare, transport, transfer, sortare, tratare și eliminare a deșeurilor municipale din județul Bacău prin operatorii delegați
Ne uneste acelasi scop - COLABORAM
În județul Bacău, gestionarea serviciilor de colectare, transport, transfer, tratare și eliminare a deșeurilor municipale este realizată prin intermediul operatorilor delegați.
Privim lucrurile VERDE-N FAȚĂ
În ADIS Bacău, suntem conștienți de impactul pe care activitățile noastre îl au asupra mediului înconjurător și suntem dedicați protejării acestuia prin abordarea unei perspective sustenabile.
Nu este gunoiul tau, dar este PLANETA TA
Nu lasa gunoiul sa iti inunde viitorul. Cu totii suntem responsabili sa protejam planeta noastra. Fa si tu un pas inainte si alege sa fii un cetatean responsabil.
Pentru ca fiecare lucru are locul lui – COLECTAM SELECTIV
Impreuna putem reduce impactul asupra mediului inconjurator si sa construim un viitor mai curat si mai durabil. Fiecare gest conteaza, asa ca nu lasa nimic la intamplare si colecteaza selectiv!
Acordăm atenție și lucrurilor simple – SORTAM
Acordam atentie si lucrurilor simple, pentru ca fiecare gest conteaza! Sortarea deseurilor este un pas simplu, dar esential, in lupta impotriva poluarii si protectia mediului inconjurator.
Vrem să avem un viitor – RECICLĂM
Fiecare actiune conteaza, iar reciclarea este una dintre cele mai importante gesturi pe care le putem face pentru a proteja mediul inconjurator.
Dam valoare deseurilor reciclabile - REUTILIZAM
O sticla de plastic sau o cutie de carton poate deveni ceva util si nou, prin reutilizarea lor. Ajutand la reciclarea si reutilizarea deseurilor, putem reduce impactul asupra mediului si resurselor limitate ale planetei.

Comunicări

Informatii oficiale privind proiectele noastre si eforturile noastre pentru o comunitate mai sustenabila.

Proiect pilot zona SOMA 2023

Comunicat POLIȚIA LOCALĂ BACĂU

Evenimente

Informatii despre activitatile si evenimentele noastre curente si viitoare, care sunt dedicate promovarii practicilor durabile si imbunatatirii calitatii vietii comunitatii noastre.

Semnare contract SOMA Salubrizare

Vizite teren

Informații despre vizitele efectuate de către reprezentanții ADIS Bacău în teren, în vederea monitorizării și evaluării calității serviciilor de salubritate.

Monitorizare

Cantitati deseuri reciclabile zona Romprest-trimestrul III 2023

Atasam situatia centralizata a serviciului prestat utilizatorilor casnici si noncasnici de catre operatorul delegat SC ROMPREST SA , conform contractului de delegare nr. 180/2957/06.05.2015. Tabelul contine cantitatile de deseuri municipale colectate si procentele de realizare a indicatorilor de performanta  privind colectarea deseurilor reciclabile, conform Anexei 5 din OUG 92/2021, la nivelul fiecarui UAT in parte, pentru trimestrul III 2023, respectiv iulie-septembrie.

Raport monitorizare UAT Letea Veche 02.10.2023

Raport monitorizare UAT Letea Veche 09.10.2023

Raport monitorizare UAT Măgura 05.10.2023

Raport monitorizare UAT Săucești 11.10.2023

Rapoarte

Cantitati reciclabil 2019

Cantitati reciclabil 2020

Cantitati reciclabil 2021

Cantitati reciclabil 2022

Grafic evolutie cantitati jud. Bacau

Proiecte

Prin intermediul proiectelor noastre, ne straduim sa imbunatatim calitatea vietii comunitatii noastre prin gestionarea responsabila a deseurilor si promovarea practicilor durabile.

Proiect „Extindere a Sistemului de Management Integrat al Deșeurilor în Județul Bacău”

Campanii

Află despre campaniile recente ale ADIS Bacău pentru colectarea selectivă a deșeurilor și gestionarea adecvată a gunoiului, și află cum poți contribui la aceste eforturi.

2021

ADIS Bacău implementează începand din luna iunie 2021,  la nivel de ASOCIAȚIE,  un proiect  prin care și-a propus extinderea sistemului optim de …

2022

The current query has no posts. Please make sure you have published items matching your query.

2023

În perioada 22-31 martie 2023, alături departenerii noștri, am organizat Zilele Reciclării Deșeurilor Electrice în municipiul Moinești. Prin această campanie …

Proiect „Vrem să avem un viitor – Reciclăm” la Scoala Gimnaziala „Alexandru Ioan Cuza”, Bacău În perioada 27-28 martie 2023, …

ERASMUS+, „iG0 ECO -Respect and Care about the Earth” – parteneriat CNVA Bacău Am răspuns solicitării Colegiul National „Vasile Alecsandri”, …

CE SUNT DEEE? Orice obiect/aparat electric, electronic sau electrocasnic (DEEE), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente, toate acestea intră în …