0725 728 301

L-J = 08:00 - 16:30 | Vi = 08:00 - 14:00

Termeni și Condiții

Termeni si conditii pentru site-ul ADIS Bacau

Va rugam sa cititi cu atentie aceste termeni si conditii inainte de a utiliza site-ul ADIS Bacau. Accesul si utilizarea site-ului nostru implica acceptarea acestor termeni si conditii. In cazul in care nu sunteti de acord cu aceste termeni si conditii, va rugam sa nu utilizati acest site.

Drepturi de proprietate intelectuala

Continutul acestui site, inclusiv textul, grafica, imagini, logo-uri si alte materiale, sunt proprietatea ADIS Bacau sau a partenerilor sai si sunt protejate de drepturile de proprietate intelectuala. Utilizarea sau reproducerea fara permisiunea noastra a acestor materiale este strict interzisa.

Utilizarea site-ului

Site-ul ADIS Bacau este destinat doar pentru uzul personal sau informational. Nu aveti voie sa utilizati site-ul nostru in niciun scop comercial sau in alte scopuri ilegale sau interzise prin aceste termeni si conditii. Nu aveti voie sa utilizati acest site pentru a trimite mesaje spam sau pentru a colecta informatii personale de la alti utilizatori.

Garantii si limitari de responsabilitate

Site-ul ADIS Bacau este furnizat „asa cum este” si „asa cum este disponibil”. Nu garantam ca acest site va fi disponibil in mod continuu sau fara erori. Utilizarea acestui site este pe propriul dumneavoastra risc. ADIS Bacau nu este responsabila pentru nicio pierdere sau dauna, directa sau indirecta, rezultata din utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza acest site.

Link-uri catre site-uri terte

Site-ul ADIS Bacau poate include link-uri catre site-uri terte. Aceste link-uri sunt furnizate numai pentru convenienta dumneavoastra si nu implica nicio aprobare din partea noastra a continutului de pe aceste site-uri terte. Nu suntem responsabili pentru continutul sau disponibilitatea acestor site-uri terte si nu avem nicio responsabilitate sau raspundere pentru orice pierdere sau dauna rezultata din utilizarea acestora.

Modificari ale termenilor si conditiilor

Putem modifica aceste termeni si conditii in orice moment prin postarea unei versiuni actualizate pe site-ul nostru. Va rugam sa consultati aceasta pagina periodic pentru a fi la curent cu orice modificari.

Legislatie aplicabila si jurisdictie

Aceste termeni si conditii sunt guvernate si interpretate in conformitate cu legislatia romana si vor fi supuse jurisdictiei exclusive a instantei judecatoresti din Bacau.

Contactati-ne

Daca aveti intrebari sau ingrijorari cu privire la acesti termeni si conditii sau cu privire la utilizarea site-ului nostru, va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru.