0725 728 301

L-J = 08:00 - 16:30 | Vi = 08:00 - 14:00

Zone de salubrizare

Informații despre zonele din județul Bacău unde se desfășoară activități de salubrizare, colectare și transport al deșeurilor.

Obiectiv
Gestionarea serviciilor de colectare, transport, transfer, sortare, tratare și eliminare a deșeurilor municipale din județul Bacău prin operatorii delegați
Ne uneste acelasi scop - COLABORAM
În județul Bacău, gestionarea serviciilor de colectare, transport, transfer, tratare și eliminare a deșeurilor municipale este realizată prin intermediul operatorilor delegați.
Privim lucrurile VERDE-N FAȚĂ
În ADIS Bacău, suntem conștienți de impactul pe care activitățile noastre îl au asupra mediului înconjurător și suntem dedicați protejării acestuia prin abordarea unei perspective sustenabile.
Nu este gunoiul tau, dar este PLANETA TA
Nu lasa gunoiul sa iti inunde viitorul. Cu totii suntem responsabili sa protejam planeta noastra. Fa si tu un pas inainte si alege sa fii un cetatean responsabil.
Pentru ca fiecare lucru are locul lui – COLECTAM SELECTIV
Impreuna putem reduce impactul asupra mediului inconjurator si sa construim un viitor mai curat si mai durabil. Fiecare gest conteaza, asa ca nu lasa nimic la intamplare si colecteaza selectiv!
Acordăm atenție și lucrurilor simple – SORTAM
Acordam atentie si lucrurilor simple, pentru ca fiecare gest conteaza! Sortarea deseurilor este un pas simplu, dar esential, in lupta impotriva poluarii si protectia mediului inconjurator.
Vrem să avem un viitor – RECICLĂM
Fiecare actiune conteaza, iar reciclarea este una dintre cele mai importante gesturi pe care le putem face pentru a proteja mediul inconjurator.
Dam valoare deseurilor reciclabile - REUTILIZAM
O sticla de plastic sau o cutie de carton poate deveni ceva util si nou, prin reutilizarea lor. Ajutand la reciclarea si reutilizarea deseurilor, putem reduce impactul asupra mediului si resurselor limitate ale planetei.

Zone de salubrizare din județul Bacău

Pentru optimizarea activităților de colectare şi transport, județul Bacău a fost împărțit în 5 zone. Pentru zona 1, deșeurile municipale sunt transportate direct la instalațiile de deșeuri, iar pentru celelalte 4 zone există stații:

Cuprinde Municipiul Bacău, orașul Buhuși și 39 comune, respectiv 304.598 de locuitori (53% din populația județului);

Cuprinde 13 comune și 37.183 de locuitori (6% din populația județului);

Cuprinde Municipiul Onești, orașele Tg. Ocna, Slănic Moldova, Dărmănești și 15 comune, respectiv 126.338 de locuitori (22% din populația județului);

Cuprinde orașul Comănești cu 16.553 de locuitori (3 % din populația județului);

Cuprinde orașul Moinești și 18 comune, respectiv 90.908 de locuitori (16% din populația județului).

Figura Harta zonelor de colectare și transport a deșeurilor municipale în județul Bacău, 2022