0725 728 301

L-J = 08:00 - 16:30 | Vi = 08:00 - 14:00

Politica de confidențialitate

Politica de confidentialitate a ADIS Bacau

Aceasta politica de confidentialitate descrie cum ADIS Bacau colecteaza, utilizeaza si protejeaza informatiile personale pe care le puteti furniza pe acest site. ADIS Bacau este dedicata protejarii confidentialitatii informatiilor personale ale vizitatorilor sai si va respecta intotdeauna drepturile dvs. cu privire la aceste informatii.

Colectarea informatiilor personale

Putem colecta informatii personale de la dvs., cum ar fi numele, adresa de e-mail, adresa postala, numarul de telefon si alte informatii de contact atunci cand alegeti sa ne contactati prin intermediul formularului de contact de pe site. De asemenea, putem colecta informatii de logare care includ adresa IP, tipul de browser web, pagina de referinta/iesire, platforma utilizata, timpul petrecut pe site si datele si orele accesarii.

Utilizarea informatiilor personale

Putem utiliza informatiile personale pe care le colectam pentru a va furniza informatiile solicitate si pentru a va contacta cu privire la solicitarile dvs. Putem utiliza, de asemenea, informatiile colectate pentru a imbunatati continutul si navigarea site-ului nostru si pentru a personaliza experienta utilizatorilor. Informatiile colectate pot fi utilizate pentru a va trimite informatii de marketing si comunicari de la ADIS Bacau, dar doar in cazul in care ne-ati acordat permisiunea.

Protectia informatiilor personale

ADIS Bacau ia masuri adecvate pentru a proteja informatiile personale impotriva pierderii, utilizarii neautorizate, divulgarii, modificarii sau distrugerii. Informatiile personale sunt stocate intr-un mediu securizat, la care au acces numai persoanele autorizate.

Partajarea informatiilor personale

ADIS Bacau nu va vinde, inchiria sau transfera informatiile personale catre terti fara acordul dumneavoastra, cu exceptia cazurilor in care legea ne obliga sa facem acest lucru sau daca este necesar pentru a va furniza serviciile solicitate. Putem utiliza terti pentru a furniza servicii tehnice sau de afaceri pentru site-ul nostru, dar acestea vor avea acces numai la informatiile personale necesare pentru a furniza aceste servicii.

Modificarea politicii de confidentialitate

Putem actualiza aceasta politica de confidentialitate din cand in cand prin postarea unei versiuni actualizate pe acest site. Va rugam sa consultati aceasta pagina periodic pentru a fi la curent cu orice modificari.

Contactati-ne

Daca aveti intrebari sau ingrijorari cu privire la politica noastra de confidentialitate sau la modul in care utilizam informatiile personale, va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru.