0725 728 301

L-J = 08:00 - 16:30 | Vi = 08:00 - 14:00

Campanii „Săptămâna altfel”

Proiect „Vrem să avem un viitor – Reciclăm” la Scoala Gimnaziala „Alexandru Ioan Cuza”, Bacău

În perioada 27-28 martie 2023, în cadrul programului „Săptămâna altfel”, am fost prezenți la Scoala Gimnaziala „Alexandru Ioan Cuza” Bacău, unde, alături de cadrele didactice, am susținut o serie de prezentări și activități cu scopul de a le contura obiceiuri corecte în ceea ce privește colectarea selectivă, celor mai tineri cetățeni ai municipiului.

Ne-am implicat în mai multe ateliere cu tema „Vrem să avem un viitor – Reciclăm”, ne-am jucat de-a detectivii în descoperirea simbolurilor reciclării pe diverse obiecte din jurul nostru, am învățat cum colectăm deșeurile selectiv fie că locuim la casă sau la bloc, am discutat și am împărtășit exemple și sugestii atăt pentru cei mici cât și pentru cei mari!

Mulțumim doamnei înv. primar Monica Creanga, pentru invitație, găzduire și organizarea prezenței noastre în școală și, totodată, tuturor cadrelor didactice implicate!

Proiect „Vrem să avem un viitor – RECICLĂM” – Școala Gimnazială „Răducanu Rosetti” Căiuți , jud. Bacău

 Pe 30 martie, a venit rândul copiilor de la Școala Gimnazială „Răducanu Rosetti” Căiuți , jud. Bacău, să spună în cor „Vrem să avem un viitor – RECICLĂM”, în cadrul programului „Săptămâna altfel”.

Am descoperit împreună cum își pot motiva părinții să adopte atitudini corecte în ceea ce privește gestionarea deșeurilor și protejarea mediului, modurile prin care chiar ei pot colecta selectiv la școală sau la ei acasă , am învățat despre simbolurile reciclării și „regula celor 3R” .

Mulțumim reprezentanților Primăriei Comunei Căiuți care ne-au invitat, cadrelor didactice care ne-au găzduit și nu în ultimul rând copiilor, care ne-au dăruit din vibe-ul lor minunat.