0725 728 301

L-J = 08:00 - 16:30 | Vi = 08:00 - 14:00

Reciclează – Fii responsabil!

ADIS Bacău implementează începand din luna iunie 2021,  la nivel de ASOCIAȚIE,  un proiect  prin care și-a propus extinderea sistemului optim de colectare separată a deșeurilor reciclabile din poartă în poartă, etapizat, la toate   UAT-urile  membre ADIS, din județ.

Proiectul – Recicleaza! Fii responsabil!, are ca obiectiv  reducerea cantităților de deșeuri menajere  prin precolectarea la sursă a deșeurilor reciclabile în saci și colectarea acestora de catre operatorii de colectare și transport cu care ASOCIAȚIA se află în contract.

Cu un buget relativ mic, constituit din sumele pe care OIREP-ul S.C. GREEN POINT MANAGEMENT  le transferă  ADIS Bacău, conform legislației în vigoare, ASOCIAȚIA  se poate adresa  unui număr mare de utilizatori ai serviciului de salubrizare,  punându-le la dispoziție saci inscriptionați în care populația  să  precolecteze deșeurile reciclabile din gospodării.

Colectarea sacilor cu deșeuri reciclabile se face din poartă în poartă  pentru toți utilizatorii serviciului public de salubrizare  din județ, în ordinea solicitării reprezentanților UAT-urilor membre ADIS de a participa la acest proiect.